Čištění koberců a čalounění

Úklidová firma Sloupenský nabízí jednorázové nebo pravidelné čistění koberců a čalounění v regionech Olomouc a Praha. Provádíme čištění koberců a čalounění nejrůznějších stupňů znečištění, od běžného až po silné znečištění nebo odstraňování skvrn. Nabízíme hned několik možných variant čistění.

  • strojové čištění, mokré čištění s okamžitým vysušením
  • ruční čištění – drahé koberce
  • vysávání koberců
  • čištění čalounění, židlí, sedáků, sedacích souprav a čalouněného interiéru aut

Ruční čištění koberců

Ručně čistíme drahé koberce z vlny nebo hedvábí, které vyžadují speciální postupy a čistící prostředky, aby nedocházelo k ničení materiálu. Strojní čištění zde není vhodné.

Mokré čištění koberců a čalounění

Díky silné sací turbíně zůstane v čistěném podkladu extrémně málo vlhkosti. Při čištění mokrou cestou se v jednom pracovním kroku nastříká voda s čistícím prostředkem a hubicí se ihned znovu vysaje. Uvolnění a odstranění nečistot proběhne v jednom pracovním kroku a protože je zbytková vlhkost nízká, jsou koberce nebo čalounění rychle suché. K mokrému čištění koberců a čalounění používáme stroj Puzzi 100.
 

Nabízíme speciální akci na čištění koberců, čalounění, sedaček a interiéru v regionech Olomouc a Praha. Cena za čištění koberců je 25,90 Kč/m2, čistění sedaček 69 Kč/sedací místo, cena se váže ke stupni znečištění. Nabízíme možnost expresního čištění do 24 hodin! V případě zájmu volejte na číslo 777 102 129.

 

 

Úklidová firma Sloupenský - čištění koberců a čalounění - Praha a Olomouc

 

 

Čištění koberců a čalounění nabízíme v regionech Olomouc, Litovel, Uničov, Přerov, Šternberk, Mohelnice, Hranice na Moravě, Prostějov, Lipník nad Bečvou a okolí. Dále čištění koberců a čalounění nabízíme i v regionech Praha hl. město a Středočeský kraj tj: Příbram, Rakovník, Kolín, Kutná hora, Mělník, Mladá Boleslav, Nymburk, Benešov, Beroun, Kladno, Praha-východ, Praha-západ a okolí.