Mytí oken

Nabízíme mytí oken v rámci kompletních úklidů kanceláří, domů a domácností 2x za rok nebo jednorázově. K mytí oken používáme kvalitní mycí prostředky a stěrky. Nabízíme mytí oken ve výškách a těžce přístupných místech. Naši pracovníci jsou pro práci ve výškách školeni. Zajišťujeme mytí oken a skleněných ploch v administrativních budovách, bytových domech, domácnostech, provozech nebo komerčních prostorech.
Myjeme všechny druhy oken - okna plastová, dřevěná, kastová všetně rámů a paraperů. Dále myjeme skleněné výlohy, dveře, skleněné plochy v interiéru i exteriéru budov. Součástí mytí je samozřejmě i leštění oken a skleněných ploch. Pro zájemce nabízíme možnost ekologického mytí oken pomocí parního čističe VAPOR 9000A. Při čistění párou nepotřebujeme žádné chemické čistící prostředky.

  • mytí plastových, dřevěných nebo kastlových oken, výloh, skleněných ploch
  • mytí parapetů, rámů, odstranění tmelů a barev, leštění skla, čištění žaluzií
  • mytí oken a skleněných ploch ve výškách


Úklidová firma Sloupenský mytí oken a výloh, Praha a Olomouc
Mytí oken nabízí úklidová firma Sloupenský v regionech Olomouc, Přerov, Mohelnice, Lipník nad Bečvou, Prostějov, Litovel, Uničov, Šternberk, Hranice na Moravě a okolí. Dále také mytí oken zajišťujeme v regionech Praha hl. město a Středočeský kraj tj: Mladá Boleslav, Nymburk, Benešov, Kutná hora, Mělník, Praha-východ, Praha-západ, Příbram, Rakovník, Beroun, Kladno, Kolín a okolí.