Ruční mytí

Všude tam, kde není vhodné použít k čištění strojní techniku nabízíme ruční mytí. Jde především o jemné povrchy, které by mohl nešetrný a neodborný zásah trvale poškodit.

Ruční mytí aut

Zahrnuje mytí exteriéru a interiéru auta. V exteriéru jde především o mytí a sušení karoserie, podvozků auta, čištění oken, zpětných zrcátek, litých kol a plastů. V interiéru se jedná o vysávání, čištění čalounění a povrchů.

Ruční mytí oken, rámů a parametů

Nabízíme ruční mytí oken, parapetů a okenních rámu s využitím kvalitních čistících prostředků a úklidové chemie, opatřených bezpečnostním listem a prohlášením o shodě.

Ruční mytí nábytku, sedacích souprav a stírání prachu

Ruční mytí nábytku a stírání prachu je vhodné především pro kanceláře a domácnosti. Nabízíme jednorázové nebo pravidelné úklidy. Některé materiály používané k výrobě sedacích souprav není vhodné čistit strojově a proto nabízíme šetrné ruční čištění sedacích souprav s využitím léty ověřených, kvalitních čistících prostředků a postupů. Cena je závislá na míře zněčištění a časové náročnosti práce.

Šetrné ruční mytí jemných povchů

Ruční mytí jemných povrchů zahrnuje celou řadu nejrůznějších typů materiálů. Rádi Vám výjdeme vstříc i v případě speciálních, individuálních požadavků.



Úklidová firma Sloupenský ruční mytí koberců, čalounění a nábytku Praha a Olomouc

Ruční mytí zajišťujeme v regionech Olomouc, Přerov, Prostějov, Litovel, Uničov, Šternberk, Mohelnice, Lipník nad Bečvou, Hranice na Moravě a okolí. Dále ruční mytí zajišťujeme i v regionech Praha hl. město a Středočeský kraj tj: Benešov, Beroun, Kladno, Kolín, Kutná hora, Mělník, Mladá Boleslav, Nymburk, Praha-východ, Praha-západ, Příbram, Rakovník a okolí.