Mycí stroje

Mycí stroj BR 1100 S C

Mycí stroj BR 1100 S C

Mycí stroj BR 1100S/1300S se vyznačuje širokou možností využití. K dispozici je s diskovými i cylindrickými vyměnitelnými mycími hlavami o šíři 1000 nebo 1300 mm. Kvalitní stěrkový systém dokáže stáhnout téměř 100% aplikované vody. Výsledkem je čistá a suchá podlaha. Stroj má zabudovaný úsporný dávkovací systém EDS.

Vlastnosti našeho mycího stroje: Vysoká produktivita stroje, pracovní záběr 1-1,3 metry, kapacita nádrže 265 litrů, provozní rychlost až 9 km/h, vybavení technologií EDS, robustní diskové a cylindrické, mycí hlavy, perfektní sací vlastnosti, dvojité boční kartáče, ovládání stroje systémem jednoho dotyku "One Touch", regulace trakce, přizpůsobení stroje aktuálním pracovním podmínkám, duální diskové brzdy.

Využití stroje: pro strojové čištění nejrůznějších typů podlah, v průmyslových halách, veřejných prostorech, hotelech, skladech, prodejnách či v bankách

Mycí stroj Nilfisk 451D

Bateriový mycí stroj Nilfisk 451D

Bateriový mycí stroj Nilfisk 451D používáme k čištění nejrůznějších druhů podlah. Ručně vedený stroj Nilfisk 451D je díky své nízké hlučnosti vhodný k použití v komerčních i dílenských provozech. Stroj má nízkou spotřebu vody a systém pro přesné dávkování čistících prostředků. Mycí stroj Nilfisk 451D má kvalitní nabíjecí baterii. Stěrky zajistí, že podlaha je ihned po umytí suchá. Stroj Nilfisk 451D je vhodný např: k čištění podlah v halách, nákupních centrech, logistických provozech, dílenských provozech i jinde.







Mycí stroj Nilfisk CR 1200

Plynový mycí stroj Nilfisk CR 1200 LPG

Námi používaný stroj Nilfisk CR 1200 LPG má hned několik výhod. Díky provozu na LPG má nízké provozní náklady, nízkou spotřebu vody i čistících prostředků. Kombinovaný mycí stroj Nilfisk CR 1200 LPG umí hned několik funkcí. Stroj zvládne zamést, umýt podlahu, vydrhnout hrubé nečistoty a vysoušet najednou. Nilfisk CR 1200 LPG je ideální stroj k čistění podlah v halách, komerčních a dílenských provozech nebo skladech. Mycí stroj Nilfisk CR 1200 LPG má tři stupně přítlaku kartáčů pro mytí jakéhokoliv povrchu a nečistoty.





Mycí stroj Nilfisk BA 750 S

Bateriový mycí stroj Nilfisk BA 750 S

Další z řady námi používaných mycích strojů je bateriový mycí stroj Nilfisk BA 750 S. Stroj Nilfisk BA 750 S je ideální ke strojovému čistění silně znečištěných, tvrdých podlah. Nilfisk BA 750 S má nastavitelný přítlak kartáčů pro odstranění hrubých nečistot. Výhodou stroje je jeho poměrně vysoká provozní rychlost- 5,3 km/h. Mycí stroj Nilfisk BA 750 S podlahu rychle vyčistí a vysuší – podlaha je ihned k použití. Námi používaný stroj Nilfisk BA 750 S je ideální pro strojové čištění velkých ploch např: v halách, průmyslových a dílenských provozech, logistických centrech nebo veřejných a komerčních prostorech.


Bateriový mycí stroj TENNANT 7300

Bateriový mycí stroj TENNANT 7300 využíváme ke strojovému čištění podlah nejrůznějších typů. TENNANT 7300 je vhodný ke strojovému čištění větších a silně znečistěných ploch. Stroj má funkci SuperScrub k mytí hrubých nečistot a mastnoty. Během čištění podlah automaticky stěrkou odstraní všechnu vodu a podlaha je ihned suchá. Bateriový mycí stroj TENNANT 7300 je spolehlivý, kvalitní stroj, který splňuje všechny požadavky na bezpečnost práce a životního prostředí.

Bateriový mycí stroj HAKO Hakomatic B100

Hakomatic B100 je multifunkční mycí stroj vhodný k čištění podlah nebo vysávání. Jeho hlavní předností je malá šířka, díky tomu se stroj dostane do prostor, kam se ostatní mycí stroje nedostanou. Mycí stroj Hakomatic B100 má hned několik vyměnitelných nástavců. Vyčistí až 4100 m²/h. Je vhodný ke strojovému čistění podlah v supermarketech, skladech, halách nebo průmyslových provozech. Hakomatic B100 spolehlivě vyčistí hrubé nečistoty, podlaha je po čištění ihned suchá a vhodná k použití.

Mycí stroj HAKOMATIC 450

Bateriový mycí stroj HAKOMATIC E/B 450

Bateriový mycí stroj HAKOMATIC E/B 450 je vhodný ke strojovému čištění podlah v menších provozech. Stroj je ručně vedený, má jednoduché ovládání a velmi vysoký výkon. Stroj HAKOMATIC E/B 450 má záběr 45-53 cm do stran, za hodinu zvládne vyčistit až 2025 m2 podlah. Bateriový mycí stroj HAKOMATIC E/B 450 je ideální stroj pro čištění podlah v obchodech, skladech, halách nebo komerčních prostorech. Stroj je vybaven kvalitním stěrkovým systémem, díky kterému je podlaha ihned po čištění suchá a nehrozí tak případné podklouznutí a zranění pracovníků nebo zákazníků.

Mycí stroj HAKOMATIC B 650

Bateriový mycí stroj HAKOMATIC B 650

K dalším námi používaným ručně vedeným mycím strojům patří mycí stroj HAKOMATIC B 650. Stroj HAKOMATIC B 650 má záběr do stran 65 cm, záběr stěrky 96 cm. Bateriový mycí stroj HAKOMATIC B 650 je na svou velikost velmi výkonný, za hodinu vyčistí až 3500 m2. Je ideální ke strojovému čistění podlah v halách, komerčních provozech, supermarketech nebo kancelářských budovách. Není vhodný v provozech, kde se vyskytuje velmi silné znečistění. Pro takové provozy máme k dispozici silnější stroje, které si s hrubými nečistotami poradí lépe.