Čištění podlah

Zajišťujeme čištění podlah nejrůznějších typů např: mramor, dlažba, plovoucí podlahy, podlahy z PVC a další. K čištění podlah používáme osvědčené postupy, čistící prostředky a v neposlední řadě také kvalitní stroje. Mycí stroj BR 1100 S C je ideální pro strojové čištění podlah v halách, veřejných prostorech, hotelech, skladech, prodejnách či bankách. Ruční čištění podlah zajišťujeme s využitím kvalitních mopů nebo vysavačů. Nabízíme i možnost čistění podlah párou. Čištění párou je ekologické, není potřeba používat žádné čistící prostředky. Pára se dostane hluboko do materiálů a spolehlivě ničí choroboplodné zárodky a bakterie.

  • strojové čištění podlah - PVC, mramor, terakotová podlaha, parkety, plovoucí podlahy, dlažba
  • leštění a voskování parket, krystalizace mramoru
  • mopování, vysávání, zametání, čištění podlah párou

Strojové čištění podlah

Ke strojovému čištění podlah používáme ručně vedené nebo posedové mycí stroje. Mycí stroje zvládnou za krátkou dobu kvalitně vyčistit velkou plochu. Další výhodou mycích strojů je to, že díky stěrkovým systémům jsou podlahy ihned suché a vhodné k použití. Strojové čištění podlah najde využití v nejrůznějších provozech např: sklady, haly, logistická centra, supermarkety, dílenské a průmyslové haly, veřejné prostory v bankách, nemocnicích, nádražích a pod. Pro strojové čištění podlah používáme kvalitní stroje předních značek - Hako, Nilfisk a Tennant.

Strojové zametání

Nabízíme možnost strojového zametání, které najde své využití ve velkých prostorech např: sklady, haly, provozy. Všude tam, kde se hodně práší a vzniká množství hrubých nečistot. Ke strojovému zametaní používáme vysoce kvalitní stroje Hako - Jonas.

Úklidová firma Sloupenský - čištění a mytí podlah, Praha a Olomouc
Službu čištění podlah nabízíme v regionech Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk, Přerov, Mohelnice, Lipník nad Bečvou, Hranice na Moravě, Prostějov okolí. Čištění podlah nabízíme i v regionech Praha hl. město a Středočeský kraj tj: Beroun, Kladno, Kolín, Kutná hora, Mělník, Praha-východ, Praha-západ, Benešov, Mladá Boleslav, Nymburk, Příbram, Rakovník a okolí.